Start verkoop: donderdag 24 september a.s.

Op donderdag 24 september aanstaande starten we met de verkoop van het plan Hof van Augusta in deelplan Meander fase 2 te Bergen op Zoom. Deze start verkoop vindt plaats in Business Center de Blokstallen (Blokstallen 2 te Bergen op Zoom). Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van het plan en ook u meer informatie geven over het verloop van de verkoopmanifestatie.

Het plan
In het plan Hof van Augusta worden 26 koopappartementen en 32 levensloopbestendige eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan 14 woningen in de huursector en 18 woningen in de koopsector. Zowel de appartementen als de woningen hebben dus allemaal een volledig gelijkvloers woonprogramma!

Verkoopmanifestatie
Graag willen we u op 24 september persoonlijk de brochures van de koopwoningen overhandigen, de maquette tonen en uw vragen beantwoorden. Tegelijkertijd moeten we, voor u en onze gezondheid, rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. We willen daarom graag met u “speeddaten”. Tijdens deze afspraak van 15 minuten (met maximaal 2 personen) kunnen wij u de brochure, een welkomstbrief met nadere uitleg, de prijslijst en een voorkeur-/keuzeformulier meegeven en kunt u meteen ook vragen stellen.

Wanneer u interesse heeft in een speeddate, ontvangen wij graag van u het ingevulde aanmeldformulier. Na ontvangst van dit formulier nemen wij, op volgorde van binnenkomst, telefonisch contact met u op om voor 24 september een tijdstip vanaf 14.00 uur af te spreken. Op deze manier kunnen wij u toch persoonlijk van dienst zijn en kunnen we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Inschrijven
Vanaf 24 september heeft u tot 8 oktober 17:00 uur aanstaande de gelegenheid om voor één of meerdere appartementen en/of woningen in te schijven. Na afloop van de inschrijftermijn worden de appartementen en woningen toegewezen. U kunt op 24 september dan ook geen optie nemen op een appartement of woning. In de welkomstbrief die wij u op 24 september meegeven kunt u meer lezen over de verkoopprocedure.

Bent u verhinderd?
Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om op 24 september langs te komen of ontvangt u liever alle documentatie digitaal? Dan kunnen wij vanaf 25 september de bescheiden aan u mailen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om deze op ons kantoor te komen ophalen. Wij vragen u dan wel om voorafgaand aan uw bezoek telefonisch contact met ons op te nemen daar ons kantoor uitsluitend op afspraak is geopend.

Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Anders zien wij graag uw ingevulde aanmeldformulier verschijnen.