Start een project

Bent u voornemens om een wooninitiatief te starten? Met CPOH is het voor u mogelijk om met een groep gemotiveerde mensen gezamenlijk uw woning te laten bouwen, waarna u vervolgens de woning huurt. Naast het feit dat u uw woning naar wens wilt ontwikkelen, is het natuurlijk ook belangrijk dat de woning gebouwd wordt op een locatie die prettig en geschikt is. Wij kunnen u hierbij helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag waarom CPOH erg interessant voor u kan zijn.

Op zoek naar bouwlocatie

Door ervaring bij de realisatie van eerdere CPOH-projecten en opgebouwde contacten met diverse gemeenten kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden voor de realisatie van uw CPOH-initiatief. Zo kan er in samenwerking met gemeenten worden gezocht naar wenselijke locaties voor een woonproject of uw lopende initiatief ondersteunen met de juiste begeleiding en financiering.

Collectief Wonen helpt u graag bij het opstarten van een nieuw initiatief of het ondersteunen van een lopend project.

Publiciteit en leden werven

Daarnaast ondersteunt Collectief Wonen groepen die hun CPOH-initiatief lokaal meer onder de aandacht willen brengen om daarmee nieuwe toekomstige bewoners te werven. Als u graag een nieuw CPOH-project wil starten of bij een bestaand initiatief wil aansluiten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Project starten of op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op. Een afspraak is zo gemaakt.

Contact